Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Asiakkaan ostopäätöksen aktiivinen vahvistaminen

Sisältöjen tuottaminen vie aikaa, joten on tärkeää oppia, millaiset sisällöt parantavat asiakaskokemusta ja tukevat ostopäätöstä sekä kestävää asiakassuhdetta. Digityökaluilla voi automatisoida rutiinit, jolloin aikaa jää enemmän luovuutta ja henkilökohtaista vuorovaikutusta vaativiin tilanteisiin. Kun asiakaskommunikaatio on osuvaa ja digityökalut tukevat työtä, se parantaa sekä tehokkuutta että työhyvinvointia.

Maksuttomat Mikrokoulutukset ja Työpajat

Koulutuksessa tunnistetaan syitä asiakkaiden ostopäätöksen viivästymiseen tai kielteiseen ostopäätökseen ja opitaan luomaan sisältöjä, jotka tukevat ennakoivasti asiakkaan positiivista ostopäätöstä. Näin toimien pystytään luomaan myönteistä ilmapiiriä vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa, positiivista asiakaskokemusta ja siten lisäämään myös omaa hyvinvointia.

Koulutuksessa paneudutaan asiakkaan ostopolun kulkuun ja pyritään tunnistamaan niitä kanavia, joita asiakas käyttää ostopolullaan. Tulosten perusteella pystytään tehostamaan optimaalisten sisältöjen jakamista valituissa kanavissa siten, että ne edistävät asiakkaan etenemistä ostopolullaan. Tunnistetaan erilaisia digitaalisia työkaluja, joilla näitä toimia pystytään automatisoimaan.

Työpajassa pääset tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia digitaalisia työkaluja, jotka auttavat vahvistamaan asiakkaan ostopäätöstä. Käytännön esimerkkeinä tutustumme muun muassa omien verkkosivujen kehityskohteisiin, chatbottien hyödyntämiseen ja MailChimp-palvelun käyttöön.

Miten ilmoittaudun maksuttomiin koulutuksiin?

1

Täytä lomake

Täytä koulutuksen sivulta löytyvän lomakkeen. Sen avulla voimme seurata osallistujamääriä, lisätä oikeat henkilöt Teams-työtilaan ja kartoittaa osallistujien lähtötason.

2

Seuraa sähköpostia​

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat projektipäälliköltä sähköpostin, jossa on tietoa Teams-työtilasta ja/tai ohjeet ESR+ -lomakkeen täyttämiseen. Tämä riippuu siitä, oletko osallistunut aikaisempiin koulutuksiimme.

3

Täytä ESR+ -lomake

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa meidän koulutuksiin, tulee sinun täyttää ESR+ -lomake joka toimii maksutapana koulutuksille. 

4

Liity Teams työtilaan

Kun kaikki lomakkeet ovat kunnossa, pääset meidän Teams-työtilaan! Teams työtilasta löydät kanavakohtaisesti koulutukset ja lisää tietoa miten pääset niihin liittymään.

Ilmoittaudu mukaan!

Scroll to Top