Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Digitaalisen kaupankäynnin työkalut kuntoon

Tekoäly on mullistanut myyntimaailman, ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksiin on jokaisen organisaation syytä tutustua. Meille kaikille on tuttua esimerkiksi sosiaalisen median alustojen tarjoamat suositukset ja hakukonehakujen jälkeiset mainokset, jotka ”yllättäen” ilmestyvät tapahtumavirtaamme. Erilaisia tekoälytyökaluja on tarjolla meidän jokaisen käyttöön kasvavissa määrin ja monet niistä kehittyvät kovaa vauhtia. Tekoälykokeilut kannattaa aloittaa ilmaisversioilla, mutta kun huomaa, kuinka paljon myyntityö tehostuu ja työhyvinvointi paranee, saattaa olla, että maksullistenkin versioiden käyttöönottoa kannattaa harkita.  

Maksuttomat Mikrokoulutukset ja Työpajat

Koulutuksessa tarkastellaan tekoälyn kasvavia mahdollisuuksia helpottaa asiakaskommunikaatiota tutustumalla matalan kynnyksen tekoälysovelluksiin. Tekoälyn käyttöön liittyy kuitenkin myös haasteita, jotka on syytä ottaa huomioon. Nämä liittyvät sekä säädöksiin että riskeihin, joita tekoälyn käytössä pitää oppia välttämään. Opimme, miten tekoälyä voi soveltaa myyntityössä siten, että tehokkuus kasvaa työhyvinvoinnista tinkimättä.

Koulutuksessa paneudutaan ChatGPT:n käyttöön asiakaskommunikaatiossa. Opimme promptauksen perusteita eli miten tekoälyä ohjeistetaan kehottein.

Työpajassa pääset kokeilemaan ChatGPT:n mahdollisuuksia asiakaskommunikaatiossa käytännön harjoitteiden kautta. Kokeilemme esimerkiksi, miten kehotteiden käytöllä voidaan vaikuttaa asiakasviestien jalostamiseen sisällön ja sävyn muokkaamisella.

Miten ilmoittaudun maksuttomiin koulutuksiin?

1

Täytä lomake

Täytä koulutuksen sivulta löytyvän lomakkeen. Sen avulla voimme seurata osallistujamääriä, lisätä oikeat henkilöt Teams-työtilaan ja kartoittaa osallistujien lähtötason.

2

Seuraa sähköpostia​

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat projektipäälliköltä sähköpostin, jossa on tietoa Teams-työtilasta ja/tai ohjeet ESR+ -lomakkeen täyttämiseen. Tämä riippuu siitä, oletko osallistunut aikaisempiin koulutuksiimme.

3

Täytä ESR+ -lomake

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa meidän koulutuksiin, tulee sinun täyttää ESR+ -lomake joka toimii maksutapana koulutuksille. 

4

Liity Teams työtilaan

Kun kaikki lomakkeet ovat kunnossa, pääset meidän Teams-työtilaan! Teams työtilasta löydät kanavakohtaisesti koulutukset ja lisää tietoa miten pääset niihin liittymään.

Ilmoittaudu mukaan!

Scroll to Top