Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen digitaaliset mahdollisuudet

Turku AMK logo
Euroopan unionin osarahoittama logo

Blogi

Tervetuloa Digio-blogiin! Täällä jaamme ajankohtaisia oivalluksia ja syvällisiä näkemyksiä digitalisaation, tuottavuuden kasvun ja työhyvinvoinnin maailmasta. Blogimme tarjoaa asiantuntevaa sisältöä, joka auttaa organisaatioita edistämään digitaalista valmiuttaan ja hyödyntämään teknologian tarjoamia mahdollisuuksia tehokkaasti.

Blogin julkaisutoimikunta: Marjatta Rännäli Turku AMK, Annukka Kinnari Turku AMK ja Arina Ventelä Turku AMK

Nainen katsomassa ikkunasta ulos rentoutuneena

Digitalisaation vaikutuksia työhyvinvoinnin portailla

Digio-hankkeessa tavoitteena on paitsi vahvistaa digitalisaatiota myynnissä ja asiakkuuksien hallinnassa myös varmistaa, että digitalisaatio tapahtuu hyvinvointia uhraamatta. Tässä tekstissä pohdinkin, miten myynnin digitalisaatio voi vaikuttaa positiivisesti tai negatiivisesti työntekijöiden hyvinvointiin hyödyntäen pohjana Työhyvinvoinnin portaat -mallia.

Lue lisää »
Nainen kirjoittamassa muistiinpanoja kannettavalta tietokoneelta

Kehitä digitaalisia vuorovaikutustaitojasi – osallistu syksyn koulutussarjaan 

Nykyajan työelämässä digitaaliset vuorovaikutustaidot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Viestintäteknologian kehityksen ansiosta meillä on nyt käytössämme välineitä, jotka mahdollistavat sujuvan yhteydenpidon ja tiimityön riippumatta sijainnista. Olitpa sitten johtamassa etätiimiä, pitämässä asiakaspalavereja verkossa tai luomassa tehokkaita työprosesseja, digitaaliset työkalut ja niiden hallinta ovat avainasemassa.

Lue lisää »

Digio: ensimmäiset 6kk takana

Kesälomat alkavat olla lopuillaan, ja on aika palata arkeen. Tämä merkitsee myös sitä, että Digion ensimmäiset koulutussarjat ovat päättyneet. Ensimmäiset kuusi kuukautta ovat menneet hujauksessa! On ollut todella mukava tavata osallistujia ympäri Suomea ja niin erilaisista yrityksistä!

Lue lisää »
Scroll to Top